Foreningen

Rytterne af Sletten

Foreningen for vikingrytterne på Slettens vikingetræf.

I sommeren 2020 afholdte vikingrytterne det første vikingetræf på Sletten. Det blev starten på en fantastisk ny tradition, der afholdes hvert år i uge 30,  nu med et par af de største krigergrupper som primære arrangører.

Foreningen blev stiftet med det formål at samle medlemmernes interesser og varetage formidling af information mellem medlemmer og arrangører, ved deltagelse på Slettens Vikingetræf eller tilsvarende arrangementer, som foreningen ønsker at bakke op om.

Nye medlemmer

Da foreningens formål er at samle vikingrytternes interesser, skal nye medlemmer af foreningen enten deltage med hest eller have relevant tilknytning (f.eks. familiemedlemmer, lejrmedlemmer etc.) til en vikingrytter.

Traditioner

Der er allerede opstået flere hyggelige traditioner og der kommer forhåbentlig flere til. Udover de hyggelige (frivillige) fælles rideture, har der været forskellige vikingrelaterede workshops, men rytterfesten er helt klart en fast tradition vi ikke længere kan komme udenom. 

Om Sletten

Arealet, hvor det årlige vikingetræf afholdes, ligger i idyllisk og naturskønt ned til Julsø søen. Her er god plads både til teltlejre, folde, parkering mv. Der er et utal af fantastiske rideruter i det varierede terræn.

Faciliteter til hestene

Vi opsætter hver især vores egne separate folde til hestene og passer selv vores heste i løbet af ugen. Medbring derfor selv alt hvad du har brugt for af hegnsmateriale, vandspande, hø, foder mv. Og husk at foldene skal renses fuldstændigt inden man forlader pladsen.

Vaccinationsregler

Vær opmærksom på, at det er et krav, at alle heste, der deltager på træffet, skal være basisvaccineret og herefter som minimum vaccineret årligt. Pas skal fremvises ved indtjek.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang